Cald și bine: 5 idei despre cum să te îmbraci pentru plimbările lungi de iarnă

Cald și bine: 5 idei despre cum să te îmbraci pentru plimbările lungi de iarnă

Cu siguranța vrei să te bucuri de aerul proaspăt și tăios și de luminițele de Crăciun în serile lungi de iarnă și să ieși la o plimbare cu gașca, omul drag sau singură, cu căștile în urechi și playlist-ul preferat pus pe replay.
Iar dacă se pune problema să-ți fie cald versus să arăți trendy, avem vești bune: le poți combina pe ambele cu succes! Vezi mai jos cum:

O geacă matlasată în culori tari cu un pulover pe gât

geacă matlasată în culori tari

geacă matlasată în culori tari

Gecile matlasate se poartă la greu în acest sezon de către celebrități, bloggeri sau trendsetteri, dar și de către muritorii de rând, fiind calde și tare comode. Iar ca să ieși din anonimat printre sutele de geci pe care le vei vedea inevitabil purtate de trecători, îți recomandăm să alegi o culoare mai specială: neon, coral, roz sau metalic. Și ca ținuta ta să fie perfectă, completeaz-o cu un pulover pe gât și o pereche de cercei mari.

O geacă căptușită și pantaloni de piele

geacă căptușită și pantaloni de piele

geacă căptușită și pantaloni de piele

Un look care îți garantează multe like-uri pe Instagram și priviri admirative. Pe lângă faptul că sunt extrem de trendy și au revenit în forță, gecile căptușite pe interior sunt și foarte călduroase. Iar o perechi de pantaloni de piele și un pulover subțire vor oferi o tentă rock, fără a-ți îngreuna mișcările și a face ținuta prea greoaie.

All-white

all white

all white

Nimeni n-a anulat un look total white. Și dacă, în mod normal, puțini s-ar încumeta să se îmbrace în alb pentru că mărește vizual și nu se potrivește oricui, iarna ai undă verde! Pentru că poți alege o geacă, o haină de blană ecologică sau orice altceva îți convine, alături de o pereche de pantaloni și un pulover de lână de aceeași nuanță, fără a-ți face griji că silueta nu-ți permite.
Sfat: Poți alege o geantă de umăr cu un design cool, o pereche de ochelari sau o căciulă amuzantă, ca să diluezi un pic albul.

Un cardigan cu un pulover gros pe gât

cardigan cu un pulover gros pe gât

cardigan cu un pulover gros pe gât

Pentru că nu toată lumea simte nevoie să se înfofolească iarna și fiecare simte frigul diferit, ți-am pregătit și acest look mai casual, ca să te simți în largul tău. Îți recomandăm, totuși, să iei cu tine o pereche de mănuși, o căciulă sau un fular gros, ca să nu te atingă răceala.

O geacă în pătrățele și un pulover cu fermoar

geacă în pătrățele și un pulover cu fermoar

geacă în pătrățele și un pulover cu fermoar

Un articol foarte la modă anul acesta, geaca groasă care imită cămășile în dungi câștigă tot mai mult teren. Și puloverele cu fermoar în față revin în trend și sunt actuale în acest sezon. Completează look-ul cu un ruscac mai vintage din piele naturală și cu orice pereche de pantaloni care ți se potrivește – noi preferăm modelul mom jeans în varianta neagră.
Îți dorim plimbări frumoase și ținem să-ți amintim că, indiferent de ce ținută alegi, să te simți bine și să fii sănătoasă e prioritar.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.