Idei de cadouri pentru barbati

Idei de cadouri pentru barbati

Chiar daca pare un pic ciudat, este mai usor sa-i alegi un cadou unei femei decat unui barbat. Femeilor  le poti oferi o lumanare parfumata, o pereche frumoasa de cercei, un parfum sau o bluza eleganta. Dar ce-i poti oferi cadou unui barbat care are de toate?

Daca esti in cautarea unui cadou deosebit si unic pentru sotul, iubitul, un membru al familiei sau un prieten poti arunca o privire peste lista noastra de idei de cadouri pentru barbati care au totul.

Multe din ideile noastre de cadouri includ pielea naturala.  De ce pielea? Ei bine, exista ceva masculin legat de aceasta, ceva catre care barbatii simt atractie. Un adevarat gentlemen va aprecia intotdeauna un astfel de cadou. Exista tot felul de cadouri confectionate din piele din care puteti alege precum si tot felul de gadget-uri  si obiecte unice, lucrate manual care pot impresiona un barbat. Hai sa aruncam o privire:

1. O activitate pe care n-a mai facut-o pana acum!

Cadourile nu trebuie sa vina intotdeauna intr-o cutie frumos ambalata. Unele dintre cele mai frumoase cadouri din lume sunt acelea care raman pentru totdeuna in mintea noastra. Primul lucru care ne vine in minte atunci cand ne gandim la un astfel de cadou este o aventura. Iata o serie de activitati interesante pe care sigur le va aprecia:

Idei de cadouri pentru barbati - Urban Bag

Posibilitatea de a zbura. Ofera-i cadou o lectie de zbor. Sigur se va bucura sa stea la mansa unui avion, planor sau elicopter;

Condusul unei masini exotice. Ofera-i experienta condusului unei masini exotice, cum ar fi un Corvette, Lamborghini, Porsche sau Ferrari. Ce poate fi mai incitant decat conducerea unei astfel de masini? Conducerea unei masini de curse!

Zbor cu parapanta sau o saritura cu parasuta. Sigur nu o sa uite o asemena experienta;

Bungee jumping. Dar nu pentru cei slabi cu inima!

Alte experiente: un tur cu elicopterul, un city break intr-o capitala europeana, o plimbare off-road, rafting…

 

2. O agenda personalizata.

Agenda Zuriell

O agenda din piele naturala refolosibila care functioneaza pe baza de rezerve este o alegere mai mult decat inspirata. In plus se poate si personaliza cu numele sarbatoritului sau cu un logo. Are o coperta din piele autentica, care se va asorta cu orice loc sau tinuta. Ajuta pe oricine sa devina creativ si sa-si scrie gandurile intr-un instrument personalizat pe care il poate folosi pentru tot restul vietii!

Agenda ZURIELL Travel Notebook

Agenda ZURIELL Pocket Notebook

Rezerva ZURIELL Travel Notebook

Rezerva ZURIELL Pocket Notebook

 

Urmeaza si alte idei interesante…

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.