Livrarea este gratuita pentru toate comenzile a caror valoare depaseste 199 lei si se efectueaza prin curier rapid in termen de maxim 48 de ore de la plasarea comenzii. Pentru restul comenzilor sub aceasta valoare se percepe o taxa de 19 lei. Livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri in intervalul orar 10 – 18 si sambata in intervalul orar 10-14. Pentru livrarile in Bucuresti transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii si puteti opta pentru livrare in aceeasi zi prin curierul cu bicicleta.

Plata se face in momentul plasarii comenzii pe site prin card bancar de debit sau de credit sau in sistem ramburs cash la primirea coletului.

Produsele se pot returna fara nici un fel de problema fara sa te justifici in vreun fel fata de decizia luata. Pui produsul sau produsele alaturi de formularul de retur (din colet) completat intr-un colet pe care il trimiti la adresa de la care a fost expediat. Cand primim coletul te vom contacta pentru a stabili daca se doreste inlocuirea produsului sau returnarea banilor.
ATENTIE: Returnarea produselor trebuie facuta in termen de maxim 14 zile de la primirea comenzii. Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sa aiba toate etichetele, sa nu fie spalate si sa nu fie deteriorate in nici un fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum si retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de catre cumparator.